Instalarea echipamentelor

Vă vom ajuta să instalați un încălzitor de apă în baie, toaletă, bucătărie și în orice alt punct al apartamentului. Specialiștii noștri lucrează cu orice tip de încălzitor de apă, de la cazane electrice mici la cazane de încălzire în lacații mari și case private. Dacă aveți nevoie de instalarea profesională a unui încălzitor de apă atunci apelați în Centrul Service Bomba din Chișinău.

Specialistul nostru va veni la dvs. în termen de 24 de ore de la primirea cererii într-un moment convenabil pentru dvs. Timpul mediu de instalare a unui încălzitor de apă într-un apartament este de 1-2 ore. Angajam doar specialisti calificati cu o durata medie de serviciu de 4-5 ani. Instalarea încălzitorului de apă este strict conformă cu instrucțiunile, curată și sigură.

Instalarea cazanului

Acest cupon oferă o conexiune standard a încălzitorului de apă de stocare, este produsă la punctele de apă preparate, la electricitate și la sistemele staționare de drenare, fără finalizarea comunicațiilor.

Costul – 350 MDL.

Instalarea încălzitorului de apă instant

Acest cupon vă oferă o conexiune standard de sisteme de încălzire instantanee de apă la punctele pregătite de apă și de energie electrică, fără îmbunătățiri de comunicații.

Costul – 220 MDL.

Cum lucrăm

1

Tu sau curierul nostru aduce dispozitivul la Centrul de service Bomba

2

Inginerii efectuează diagnosticul complet: hardware, tehnic. Procedura durează 30 de minute.

3

Managerii discută cu dumnevoastră toate condițiile de reparare: costul, termenii, condițiile de garanție.

4

Meșterul se ocupă de reparație: înlocuiește partea defectată cu o piesă originală nouă.

5

După repararea efectuată, ridicati dumnevoatră sau curierul vă livreaza dispozitivul reparat, cu o forma de garantie.