Instalarea echipamentelor

Instalarea unui frigider pare o sarcină ușoară pentru dvs.? De fapt, acest lucru nu este în întregime adevărat. De la instalarea corectă a frigiderului depinde de funcționarea corectă și silențioasă. În primul rând, trebuie să alegeți locația de instalare: în apropierea frigiderului nu ar trebui să fie plasat pe o sursă de căldură, și nu ar trebui să fie expus la lumina directă a soarelui. Dacă setarea  frigiderului nu este posibilă departe de sistemele de încălzire și tehnica de gătit  - încercați să obțineți cel puțin jumătate de metru distanță.de la frigider la sursa de căldură. Dacă ați achiziționat un model de tip încorporat, fiți pregătit să instalați mai mult de o duzină de dispozitive de fixare.

Centrul de service Bomba efectuează instalarea și conectarea frigiderului într-o perioadă de 20 minute până la 2 ore. Sosirea specialistului este posibilă în ziua chemării.

Instalarea / configurarea frigiderului / congelatorului

Acest cupon vă oferă serviciul de instalare standard a echipamentelor pentru comunicațiile pe care le aveți deja, fără a le modifica.

Costul – 100 MDL.

Instalarea / configurarea frigiderului cu racord la apă

Acest cupon vă oferă o conexiune standard a frigiderului la punctele existente pregătite, electricitate și alimentare cu apă.

Costul – 230 MDL.

Refrigerarea ușii frigorifice / frigiderului

Acest serviciu vă oferă posibilitatea de a redirecționa ușile frigiderului (nu mai mult de două) în funcție de dorința dumneavoastră.

Costul – 230 MDL.

Cum lucrăm

1

Tu sau curierul nostru aduce dispozitivul la Centrul de service Bomba

2

Inginerii efectuează diagnosticul complet: hardware, tehnic. Procedura durează 30 de minute.

3

Managerii discută cu dumnevoastră toate condițiile de reparare: costul, termenii, condițiile de garanție.

4

Meșterul se ocupă de reparație: înlocuiește partea defectată cu o piesă originală nouă.

5

După repararea efectuată, ridicati dumnevoatră sau curierul vă livreaza dispozitivul reparat, cu o forma de garantie.