Instalarea echipamentelor

Sistemul de home Cinema este un complex de dispozitive de înaltă tehnologie, alcătuite din mai multe componente. Componentele pentru sisteme home cinema includ acustică articulată sau încorporată, un sistem audio de cinema, un panou cu plasmă sau un sistem de proiecție, procesoare de sunet și amplificatoare.

Tehnologia de proiecție de înaltă calitate oferă o imagine colorată, luminată și plină de viață pe un ecran mare, o acustică bună pentru home cinema vă permite să apreciați frumusețea unui sunet realist de volum. Și numai combinația lor competentă va crea un cinematograf de acasă cu adevărat profesionist, instalat în casa ta. Dacă aveți nevoie de un home cinema instalat perfect, sunați la Bomba Service Center!

Instalarea unui sistem Home Cinema

Acest serviciu vă oferă conexiunea standartă a "home cinema", adică instalarea și conectarea unui subwoofer, instalarea unității, setarea. Conexiunea se face prin accesorii incluse în pachet sau achiziționate separat.

Costul – 300 MDL.

Instalarea sistemului de difuzoare

Acest serviciu vă oferă conexiunea standartă a "sistemului de boxe". Conexiunea se face prin accesorii incluse în pachet sau achiziționate separat.

Costul – 240 MDL.

Cum lucrăm

1

Tu sau curierul nostru aduce dispozitivul la Centrul de service Bomba

2

Inginerii efectuează diagnosticul complet: hardware, tehnic. Procedura durează 30 de minute.

3

Managerii discută cu dumnevoastră toate condițiile de reparare: costul, termenii, condițiile de garanție.

4

Meșterul se ocupă de reparație: înlocuiește partea defectată cu o piesă originală nouă.

5

După repararea efectuată, ridicati dumnevoatră sau curierul vă livreaza dispozitivul reparat, cu o forma de garantie.