Instalarea echipamentelor

Centrul de service Bomba asigură instalarea profesională a aparatului de aer condiționat în Chișinău. Instalarea echipamentelor climatice este un proces responsabil, prin urmare execuția lor de înaltă calitate este neapărat însoțită de o pregătire preliminară atentă. În acest scop, inginerul care este angajat al companiei se deplasează la locul presupuselor instalări a aerului condiționat. O consultare calificată vă va ajuta la determinarea locației celei mai optime pentru unitățile cu sistem split, organizarea unui sistem eficient de drenare, pentru care este elaborată cea mai rațională schemă de conexiuni.

Instalarea aparatelor de aer condiționat (7 000 - 12 000 BTU)

Conectarea standartă a unui sistem separat format dintr-o unitate exterioară și o unitate interioară cu o capacitate de răcire de până la 3 kW (7000 - 12000 BTU), în cazul în care capacitatea produsului achiziționat depășește 3 kW. plata suplimentară se face în conformitate cu lista actuală de prețuri.

Costul – 1 350 MDL.

Instalarea aparatelor de aer condiționat (18 000 – 24 000 BTU)

Instalarea standartă a aerului condiționat, constând dintr-o unitate exterioară și una interioară cu o capacitate de răcire de 5,1-7,0 kW (18,000 - 24,000 BTU). În cazul în care capacitatea produsului achiziționat de dvs. depășește 5.1-7.0 kW, plata suplimentară se efectuează în conformitate cu actuala listă de prețuri a serviciilor Bomba.

Costul – 1 800 MDL.

Instalarea unui sistem multi-split

Întreținerea standard a sistemului separat constând dintr-o unitate exterioară și o unitate interioară. În cazul în care aceasta este o divizare multiplă - se efectuează o plată suplimentară în conformitate cu lista actuală de prețuri a serviciului Bomba pentru fiecare bloc suplimentar.

Costul – 2 500 MDL.

Demontarea unității interioare

Demontarea standartă a unității interioare a sistemului divizat constând dintr-o unitate interioară cu o lungime de freon de maximum 4 metri (în cazul în care acest sistem multidimensionat sau lungimea rutei depășește 4 metri, suprafața se face conform listei curente de preț pentru fiecare unitate interioară individuală și metru).

Costul – 350 MDL.

Demontarea unității exterioare

Demontarea standard a sistemului split care constă într-o unitate exterioară cu o lungime de freon de maximum 4 metri (în cazul în care acesta este un sistem multidimensionat sau lungimea rutei depășește 4 metri, suprataxa se face conform listei actuale de preț pentru fiecare unitate interioară separată și metru al traseului)

Costul – 450 MDL.

Cum lucrăm

1

Tu sau curierul nostru aduce dispozitivul la Centrul de service Bomba

2

Inginerii efectuează diagnosticul complet: hardware, tehnic. Procedura durează 30 de minute.

3

Managerii discută cu dumnevoastră toate condițiile de reparare: costul, termenii, condițiile de garanție.

4

Meșterul se ocupă de reparație: înlocuiește partea defectată cu o piesă originală nouă.

5

După repararea efectuată, ridicati dumnevoatră sau curierul vă livreaza dispozitivul reparat, cu o forma de garantie.